Ik ben zo blij dat ik je deel mag laten uitmaken van The Pink Hat, een verhaal dat ontstaan is uit mijn eigen levensverhaal. Maar… laat ik eerst even mezelf voorstellen!

Ik ben Caren, een alleenstaande mama van een prachtige dochter Billie.
Samen vormen wij ons kleine gezinnetje, eentje dat gevormd werd Γ©n wordt met vallen en opstaan… met veel lachen, maar soms ook wat tranen…

En eentje dat nog steeds work in progress is, maar is dat niet in eender welke gezinsvorm zo?

In een vorig leven was ik actief in sales & marketing, maar dankzij een slechte werkervaring kreeg ik het inzicht en de kans om mijn leven over een andere boeg te gooien.

Tijdens een moeilijke periode van burn-out, het stuklopen van mijn eigen nieuw samengesteld gezinnetje en mezelf even kwijt raken en terug recht krabbelen, besefte ik dat ik met mensen wilde werken.

Een luisterend oor zijn, er zijn voor iemand die vooruit wil, maar eventjes niet goed weet hoe, iemand zelf tot inzichten laten komen door de juiste vraag te stellen, … dat maakt me blij en geeft me energie!

Daarom heb ik ervoor gekozen om, na een grondig opleidingstraject, aan de slag te gaan als coach.

Naast coach en mama ben ik ook freelance marketeer. Ik combineer verschillende marketing opdrachten voor een handjevol klanten om ook die manier mijn creatief ei kwijt te geraken. Het is een uitdagende, maar vooral leuke combinatie waar ik elke dag met plezier voor uit bed kom.

Wil je meer weten over de missie van The Pink Hat?
Of wil je graag een vrijblijvende kennismaking? Contacteer me gerust via dit formulier, of stuur me een What’s Appje via de knop rechtsonder πŸ˜‰.

 

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?