Welkom bij The Pink Hat, een verhaal dat ontstaan is uit mijn eigen levensverhaal.
Maar… laat ik eerst mezelf even voorstellen!

Ik ben Caren, een alleenstaande mama van een prachtige dochter Billie.

6 jaar geleden besloten Billie haar papa en ik te scheiden en sindsdien vormen Billie en ik ons eigen gezinnetje. Het is al een periode geweest met vallen en opstaan, met veel lachen, en soms ook enkele tranen, maar het heeft me ook de mama gemaakt die ik nu ben. En dat zou ik voor geen geld ter wereld willen missen.

In een ver verleden was ik actief als bediende in sales & marketing, maar dankzij een slechte werkervaring kreeg ik het inzicht Γ©n de kans om mijn leven over een andere boeg te gooien.

Tijdens een moeilijke periode van burn-out, het stuklopen van een nieuwe relatie en mezelf even kwijt raken, besefte ik dat ik mijn leven over een andere boeg wilde gooien en vooral, dat ik met mensen wilde werken.

Een luisterend oor zijn, er zijn voor iemand die vooruit wil, maar eventjes niet goed weet hoe, iemand zelf tot inzichten laten komen door de juiste vraag te stellen, … dat maakt me blij en geeft me energie!

Daarom heb ik ervoor gekozen om, na een grondig opleidingstraject, aan de slag te gaan als coach.

Naast coach en mama ben ik ook freelancer. Ik combineer verschillende opdrachten, binnen sales, marketing en event management, voor verschillende klanten om ook die manier mijn creatief ei kwijt te geraken. Het is een uitdagende, maar vooral leuke combinatie waar ik elke dag met plezier voor uit bed kom.

Wil je meer weten over de missie van The Pink Hat?
Of wil je graag een vrijblijvende kennismaking? Contacteer me gerust via dit formulier, of stuur me een What’s Appje via de knop rechtsonder πŸ˜‰.

 

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?