Ons pad kan soms hobbelig verlopen, waardoor we soms op een punt komen dat we onszelf de vraag stellen “is het dit nu?”.  Elk pad is uniek, net als jij. 

Voor wie is een traject met een loopbaancoach geschikt?
Zit je met vragen over je verdere loopbaan? Wil je intern (door)groeien, maar weet je niet goed hoe? Ben je in opzeg of tijdelijk werkloos en wil je heroriënteren? Of ga je misschien liever voor een volledige carrièreswitch?  Dan is loopbaancoaching misschien wel iets voor jou.

Wat kan je verwachten?
Dankzij een gepersonaliseerd coachingstraject wil ik jou begeleiden en inzichten geven in je emoties, patronen, talenten & competenties (en die van anderen), communicatievaardigheden en veerkracht. Dit zijn namelijk belangrijke tools om je terug krachtig, gemotiveerd en vrij te voelen, zowel in je professioneel als je persoonlijk leven.

Een traject ligt daarom nooit op voorhand vast, maar is volledig op maat van het specifieke onderwerp of vraag.  Doorheen het traject zal ik dan ook verschillende tools aanreiken waar je zelf mee aan de slag kan gaan om zo (ook nadien) te blijven groeien.

Wil je graag meer weten of heb je interesse in een intakegesprek? Contacteer me via onderstaande knop of stuur me berichtje via What’s App.

The Pink Hat werkt voor het aanbieden van loopbaancoaching samen met Loopbaancentrum Aures – Loopbaancoaching Vlaanderen.

Aures
Loopbaancheques bestellen kan je hier.

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?