Waar staat The Pink Hat voor? Of beter gezegd… wat is de missie van The Pink Hat?

Ik geloof dat iedereen volop in zijn kracht en zelfvertrouwen kan staan en zijn eigen plek kan innemen zonder schaamte of schuldgevoel.
Ik geloof dat je hierdoor kan groeien als persoon waardoor je vanuit je eigen zelfliefde en kracht diepgaande connecties kan aangaan met anderen.   Ik geloof erin dat je hierdoor een betere partner kan zijn, een betere (plus)ouder, maar vooral een betere “ik”.  

 Ik wens anderen toe dat ze zichzelf elke dag graag zien en volop in hun kracht staan. Dit is met ups & downs, maar door deze kracht de downs ook makkelijker kunnen plaatsen.  Ik wens anderen toe dat ze hun eigen plek kunnen innemen en dat geen enkel onderwerp onbesproken hoeft te blijven.
 
Ik wens anderen toe dat ze zin hebben om elke dag hun roze muts op te zetten, in de spiegel te kijken en tegen zichzelf kunnen zeggen “ik hoef niet perfect te zijn, ik concentreer me op mijn pure ik, en ik ben genoeg zoals ik ben”.  Ik wens anderen toe dat ze door deze innerlijke kracht zich vrij voelen,  geliefd en in rust en vertrouwen naar het verleden en de toekomst kunnen kijken.

Waarom ik anderen dit toewens is omdat ik zelf niet altijd mijn roze muts wil opzetten, maar ik wel voel welke kracht ik put uit het besef “ik ben genoeg zoals ik ben”. Omdat ik zelf heb gevoeld hoe je met zelfliefde niet alleen dichterbij jezelf komt, maar ook dichter bij anderen. Omdat ik zelf heb ervaren dat je door in je eigen kracht te staan en hierin te geloven je zachter bent voor jezelf en de mensen om je heen.  Dit is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven!

Mijn persoonlijke metafoor van de roze muts is eentje die tot stand is gekomen tijdens mijn opleiding als coach.  Ik heb een knalroze muts die ik draag op dagen dat ik goed in m’n vel zit, me zelfzeker voel en volop in mijn kracht sta.  Als je me dus met m’n roze muts ziet rondlopen dan weet je al dat het een goeie dag is…

Samen met jou wil ik aan de slag gaan om in alle rust en vertrouwen op zoek te gaan naar jouw kracht en zelfvertrouwen zodat ook jij elke dag zin hebt om je roze muts op te zetten. 

Wil je graag meer weten of heb je interesse in een intakegesprek? Contacteer me via onderstaande knop of stuur me een What’s App.

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?