Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Ben je een (alleenstaande) ouder en ben je de balans even kwijt? Sta je voor een scheiding, of ben je net gescheiden en heb je nood aan wat ondersteuning? Loop je jezelf voorbij waardoor je helemaal jezelf bent kwijt geraakt?

Eerst en vooral: je bent niet alleen.
Het overkomt iedereen wel eens dat het gewoon eventjes allemaal teveel is en dat je het bos door de bomen niet meer ziet.

Voor wie is een traject met een lifecoach geschikt?
Voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten en niet goed meer weet hoe hij/zij vooruit geraakt. Voor iedereen die aan de slag wil met zichzelf. Voor iedereen die uitgedaagd wil worden om z’n grenzen te verleggen en uit z’n comfortzone durft te stappen.

Kortom voor iedereen die wil investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat kan je verwachten van mij?
Eerst en vooral maken we kennis tijdens een verblijvend kennismakingsgesprek (dit kan telefonisch of face-to-face) van ongeveer 20 à 30 min, dit puur om te kijken of er klik is tussen ons. Nadien leren we elkaar kennen in een intakegesprek.

Als jouw lifecoach wil ik je begeleiden, om terug rust en helderheid in je hoofd te krijgen. We nemen daarvoor een kijkje naar je onderbewustzijn om zo te weten te komen welke overtuigingen of gedachten telkens weer de bovenhand nemen en je tegenhouden om verder te gaan.

Doorheen heel dit traject begeleid en ondersteun ik je.  We maken je doel en dromen heel helder en werken er stap voor stap naartoe.  Dit in alle vertrouwen en rust, zodat we samen werken naar het leven van je dromen.

Wil je graag meer weten of heb je interesse in een intakegesprek? Contacteer me via onderstaande knop of stuur me een What’s App.

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?