Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Ben je een (alleenstaande) ouder en ben je de balans even kwijt? Sta je voor een scheiding, of ben je net gescheiden en heb je nood aan wat ondersteuning? Loop je jezelf voorbij waardoor je helemaal jezelf bent kwijt geraakt?

Eerst en vooral: je bent niet alleen.
Het overkomt iedereen wel eens dat het gewoon eventjes allemaal teveel is en dat je het bos door de bomen niet meer ziet.

Voor wie is een traject met een coach geschikt?
Voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten en niet goed meer weet hoe hij/zij vooruit geraakt. Voor iedereen die aan de slag wil met zichzelf. Voor iedereen die uitgedaagd wil worden om z’n grenzen te verleggen en uit z’n comfortzone durft te stappen.

Kortom voor iedereen die wil investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat kan je verwachten van mij?
De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek (dit kan telefonisch of face-to-face) van ongeveer 20 minuutjes. Dit puur om te kijken of er klik is tussen ons. Tijdens dit gesprek leg ik je uit hoe ik te werk ga en wil ik uiteraard ook graag van jou horen waar je mee struggelt. Klikt het, dan plannen we een intakegesprek van 1.5u waarin ik je beter leer kennen en vandaar uit gaan we samen aan de slag.

Als je coach wil ik je helpen om weer wat rust en duidelijkheid te krijgen. Ik ben er voor je tijdens het hele proces en ondersteun je waar nodig. We kijken samen naar wat je écht wilt bereiken en zetten kleine stapjes om daar te komen. We doen dit op een ontspannen manier, met vertrouwen, zodat we samen kunnen toewerken naar het leven dat jij voor ogen hebt.

Wil je graag meer weten of heb je interesse in een intakegesprek? Contacteer me via onderstaande knop of stuur me een What’s App.

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?