Ben je (alleenstaande) ouder en heb je het gevoel dat je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Voel je dat je de balans kwijt bent? Sta je voor een scheiding of ben je net gescheiden en heb je behoefte aan steun? Of ren je jezelf voorbij en voel je dat je jezelf onderweg bent kwijtgeraakt?

Eerst en vooral: je bent niet alleen!
Het overkomt iedereen wel eens dat het gewoon eventjes allemaal teveel is en dat je het bos door de bomen niet meer ziet (of is het de bomen door het bos? 😉).

Voor wie is coaching geschikt?
Voor iedereen die vastloopt en niet goed meer weet hoe verder. Voor wie bereid is om aan zichzelf te werken, grenzen te verleggen en buiten de comfortzone te stappen. Kortom, voor iedereen die wil investeren in persoonlijke groei.

Wat kun je van mij verwachten?
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van zo’n 20 minuten (telefonisch of in persoon). Dit is om te zien of er een klik is tussen ons. Ik leg uit hoe ik werk en luister graag naar waar jij mee worstelt. Is de klik er, dan plannen we een intakegesprek van 1,5 uur waarin ik je beter leer kennen, en van daaruit gaan we samen aan de slag.

Als coach help ik je om rust en helderheid te vinden. Ik begeleid je stap voor stap naar wat je écht wilt bereiken, op een ontspannen en vertrouwelijke manier. Samen werken we naar het leven dat jij voor ogen hebt.

Interesse in een intakegesprek of meer informatie? Neem contact op via de knop hieronder of stuur me een WhatsApp.

Open chat
1
Nood aan een babbel?
Hey,

Fijn dat je me een berichtje stuurt.
Waarmee kan ik je helpen?